Login

Najnovije vesti

KONKURS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

1.    Raspisuje se konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme na radno mesto  čistačice sa 100% angažovanja u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Dositej Obradović“ u Bačkoj Topoli - 2 izvršioca

2.    Raspisuje se konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme na radno mesto profesora filozofije sa 91% radnog angažovanja, sa poznavanjem oba nastavna jezika srpskog i  mađarskog  u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Dositej Obradović“ u Bačkoj Topoli – 1 izvršilac

3.    Raspisuje se konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme na radno mesto profesora fizike sa 70% radnog angažovanja, sa poznavanjem oba nastavna jezika srpskog i mađarskog u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Dositej Obradović“ u Bačkoj Topoli – 1 izvrišilac

Rok za prijavu je do 3. juna 2020. godine.

Celokupan tekst konkursa ovde možete preuzeti.

Spiskovi učenika za polaganje mature 2019/2020

4-1 – PISMENI DEO ISPITA

 

SRPSKI JEZIK I KNJIŽEVNOST – PISMENI – 5. JUN U 9.00
1.    Nikoleta Basta
2.    Nikola Grulović
3.    Aleksa Gudelj
4.    Nemanja Dutina
5.    Ljubomir Jovanović
6.    Milana Kosanović
7.    Relja Labus
8.    Jana Milanović
9.    Tamaš Nađ
10.    Nemanja Popović
11.    Petar Rudović
12.    Nikola Uzelac


ENGLESKI JEZIK – PISMENI   - 8. JUN  U 9.00
1.    Nikoleta Basta
2.    Nikola Grulović
3.    Aleksa Gudelj
4.    Ljubomir Jovanović
5.    Milana Kosanović
6.    Relja Labus
7.    Jana Milanović
8.    Tamaš Nađ
9.    Nemanja Popović
10.    Petar Rudović
11.    Nikola Uzelac

   
MATEMATIKA – PISMENI – 9. JUN U 9.00
1.    Nemanja Dutina

Opširnije...

Dopis Ministarstva prosvete

Poštovani,
U skladu sa zdravstvenim preporukama koje ustanove primenjuju radi sprečavanja širenja infekcija, podsećamo obrazovno-vaspitne ustanove na teritoriji Republike Srbije da je potrebno:
- redovno održavanje školskog prostora: provetravanje učionica, čišćenje dvorišta i učionica i redovno pražnjenje korpi za otpatke, koristeći rukavice;
- pranje i dezinfikovanje podova, zidova, vrata i površina klupa;
- redovno snabdevanje tečnim sapunom toaleta, učionica i trpezarija; Opširnije...

KONKURS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

Raspisuje se konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme na radno mesto čistačice sa 100% angažovanja u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Dositej Obradović“ u Bačkoj Topoli - 2 izvršioca

 

Raspisuje se konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme na radno mesto profesora filozofije sa 91% radnog angažovanja, sa poznavanjem oba nastavna jezika srpskog i mađarskog u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Dositej Obradović“ u Bačkoj Topoli – 1 izvršilac

 

Raspisuje se konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme na radno mesto profesora fizike sa 70% radnog angažovanja, sa poznavanjem oba nastavna jezika srpskog i mađarskog u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Dositej Obradović“ u Bačkoj Topoli – 1 izvrišilac

 

Celokupan tekst konkursa ovde možete preuzeti.

FacebookMySpaceTwitter
UPIS 2020/2021

ponedeljak, 06 jul 2020 10:29

Obaveštavamo zainteresovane učenike i roditelje da će se upis novih učenika u našu školu obaviti u četvrtak, 9. jula i u petak, 10. jula 2020. godine od 8.00 do 15.00 časova. Drugi upisni krug će se obaviti 13. jula 2020. godine od 8.00 do 15.00 časova.

Ove godine upisujemo ukupno 120 učenika raspoređenih u dva gimnazijska odeljenja opšteg tipa i dva odeljenja turističko-hotelijerskih tehničara.

S obzirom da se nastava u gimnazijskim odeljenjima realizuje po novom nastavnom planu i programu, škola je u obavezi da učenicima prvih razreda ponudi četiri izborna predmeta od kojih učenici biraju dva. Izborne programe koje učenici izaberu u prvom razredu, ne moraju da pohađaju u drugom , već ih mogu menjati u zavisnosti od interesovanja.

Izborni programi-predmeti za prvi razred gimnazije su:

  1. Jezik , mediji i kultura
  2. Pojedinac, grupa, društvo
  3. Zdravlje i sport
  4. Obrazovanje za održivi razvoj

Roditeljima u celoj Srbiji će u četvrtak i petak, 9. i 10. jula 2020. godine, na Portalu eUprava biti dostupna usluga Elektronski upis u srednju školu tj. imaće mogućnost prijave za upis učenika u srednju školu preko interneta i da, u tom slučaju, ne moraju da dolaze lično u školu.
Kako je saopštila Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu, da bi roditelj odnosno drugi zakonski zastupnik mogao da pokrene uslugu, neophodno je da ima kreiran nalog na Portalu eUprava. Usluga će se nalaziti u delu Usluge - Obrazovanje - eUpis u srednju školu i biće dostupna roditeljima odnosno drugim zakonskim zastupnicima od četvrtka u 7 časova, do petka u 15 časova.

Dobro došli u našu školu!

Poštovani posetioci sajta Gimnazije i ekonomske škole "Dositej Obradović"!
Čast nam je da vas upoznamo sa našom školom, i da vam je ukratko predstavimo.

Mi smo škola u kojoj se prožimaju tradicija i inovativnost, iskustvo i mladost. Već pola veka obrazujemo  generacije učenika i vršimo kulturno-prosvetnu misiju u svojoj sredini.

Naša škola je dvojezična, nastava se odvija na srpskom i na mađarskom jeziku. Savremenim oblicima, metodama i nastavnim sredstvima vaspitavamo i obrazujemo učenike gimnazije opšteg tipa, a od školske 2005/2006. godine proširili smo se na područje ekonomije, prava i administracije, smer ekonomski tehničar.

U neposrednoj nastavi radi 41 nastavnik. Nastavnici stiču dodatno stručno i metodičko usavršavanje na seminarima što ukazuje na njihovu spremnost da se uključe u savremene tokove i reformske procese.

Učenici naše škole su ambiciozni i uspešni u savladavanju nastavnih programa, na takmičenjima i u vannastavnim aktivnostima. Posebno smo ponosni na svoje bivše đake čija se imena nalaze na vrhu prijemnih rang lista kako prirodnih, tako i društvenih fakulteta. Svoju kreativnost i energiju, učenici pokazuju i kroz rad Đačkog parlamenta koji je pokrenuo mnoge humanitarne i akcije zabavnog karaktera.

Ovaj sajt vam ne može pokazati sve ono što naša škola jeste, ali možda će biti dovoljan da prikaže bar deo onoga što izgrađuje njen duh koji u sebi nose svi njeni bivši i sadašnji učenici i nastavnici.

 


Svesni smo da stalno moramo da se menjamo i da idemo u korak sa vremenom. Želimo da naša škola bude savremena, da bude prijatna atmosfera u njoj, i da učenici i profesori rado dolaze u školu. Tek tada možemo biti zadovoljni.

  


 

 “... i dalje putujem,
učim omladinu,
i sam se učim...“
              Dositej Obradović

  ministarstvo prosvete

 

puma

Broj Posetilaca

Danas6
Juče18
Ove nedelje24
Ovog meseca175
Ukupno82947

Vaša IP adresa: 3.228.10.34 Browser: Unknown - Unknown